Frantech logo
Frantech logoVanvremenski komadi odjeće: Kako nositi pamučnu majicu u svim prilikama

Iako se pamučna majica čini kao običan komad odeće, ona predstavlja komad koji je vanvremenski i nosiv u svim prilikama. Ukoliko ste u potrazi za komadima odeće koji će biti popularni i u narednim godinama, pamučna majica je odabir na koji se uvek možete osloniti. Bilo da se radi o jednobojnoj i klasičnoj varijanti ili onoj nešto šarenijoj koja nosi nečiji lik ili poruku, ono što izdvaja pamučnu majicu od ostalih odevnih predmeta jeste činjenica da se lako može kombinovati sa bilo kojim ostalim odevnim predmetima. Pamučna majica će postati vaš prvi izbor kada se nađete ispred ormara bez ideje šta da obučete.

Za svaki dan

Kada je u pitanju odeća koju nosimo svaki dan, uglavnom su to opuštene kombinacije, ali to ne znači da nije potrebno obratiti pažnju kako napraviti savršenu kombinaciju. Iako se ovo uglavnom odnosi na obavljanje obaveza, odlazak do radnje ili u šetnju, većina voli da i u ovakvim prilikama izgleda lepo i da složi kombinaciju koja je savršeni balans između opuštenog izgleda i sportske elegancije. Majica klasičnog kroja – strukirana ili opuštenijeg kroja – je odlična za kombinovanje sa ostatkom odeće u zavisnosti od sezone. Uz farmerice, trenerku, suknju ili šorc, biće pravi odabir ukoliko želite da se osećate udobno. Takođe, odabir cipela može da odredi dalji ton izgleda, te u zavisnosti od toga koliko želite da se poigrate sa kombinacijom, možete da odaberete obuću.

Jedna majica za više prilika

Postoje oni dani kada morate da obavite više stvari i ne umete da odredite koliko ozbiljni treba da budete kada je u pitanju oblačenje. Ukoliko ste primorani da tokom jednog dana morate da obavite nekoliko stvari različitog karaktera, klasične majice sa štampom su komad koji će biti savršena osnova za postizanje vanvremenskog stila. Ako želite da vam bude udobno, u zavisnosti od sezone se odlučite za udobne patike ili ravne plitke čizme, a kada je u pitanju upotpunjavanje kombinacije, farmerice ili pantalone sa visokim strukom će vam omogućiti da kombinacija izgleda i opušteno i elegantno u isto vreme. Upotpunite sve klasičnim crnim blejzerom koji će vam omogućiti da postignete poslovni izgled ukoliko je to potrebno ili da ga elegantno prebacite preko leđa ukoliko se spremate za opušteno veče sa prijateljima.

Image by rawpixel.com

Noćni izlazak uz dozu glamura

Ukoliko volite da izlazite, sigurno vam ponestaje ideja za odevne kombinacije. Postoje oni koji vole da pokreću trendove i da izgledaju drugačije i upravo će vam majica pomoći da se poigrate sa svojim stilom. Ako ste spremni na testiranje granica kada je u pitanju moda, majica preko koje ćete obući haljinu na bretele zanimljivog printa se izdvaja kao odličan način da pokažete nešto drugačiji odabir. Pored toga, dugačka i lepršava suknja u kombinaciji sa blejzerom će vašu kombinaciju učiniti mističnom i uz pravu šminku i frizuru dodati dašak glamura i elegancije vašem izgledu.

Sportska elegancija

Jedan od najčešćih izraza koji mnogi koriste kako bi opisali svoj način odevanja je sportska elegancija i ukoliko i sami razmislite, verovatno i vi u većini slučajeva spadate pod ovu kategoriju. Glavni faktor kod ovakvog vida odevanja je udobnost i ogleda se u tome da svaki komad koji nosite mora da bude funkcionalan i prijatan za nošenje. Upravo su zato majice glavni komad odeće koji se lako kombinuje sa ostatkom odeće, bilo da se radi o trenerci, farmericama ili ležernoj suknji koju možete da kombinujete sa elegantnim patikama.

Pamučna majica je ne samo najprijatniji izbor kada je odeća u pitanju, nego predstavlja i odličan izbor za sve one koji traže svoj stil ili žele da unesu neke promene u njega. Pored toliko motiva koje možete da ponesete na svojoj majici, nikada nećete biti u situaciji da ne znate šta da obučete.

Povezani članci

Related

Posetite mesta u okruženju koja pokreću adrenalin

https://unsplash.com/photos/green-and-yellow-trees-under-blue-sky-and-white-clouds-during-daytime-MXWd-Mcyc1U Zbog današnjeg brzog tempa života, sve veći broj ljudi traži avanture i doživljaje koji će im podići adrenalin i pružiti nezaboravna iskustva. Srećom, u...

opširnije

Kako do besprekornog izgleda u zrelim godinama

Svako ko želi da i u kasnijem periodu života izgleda besprekorno i negovano, mora da vodi računa o sebi. Ovo se odnosi na pravilnu negu i na svaku pomoć koja može da pruži telu i organizmu zaštitu i kontrolisan proces starenja. Kako se broj godina povećava, tako se...

opširnije