Frantech logo
Frantech logoNajmoderniji tretmani za obnovu kože sada su dostupni u Splitu – Dermapen i microneedeling

Da li ste se ikada pitali kako zvijezde i poznate osobe postižu takvu svježinu i mladolik izgled kože, bez vidljivih ožiljaka, bora ili oštećenja? Tajna leži u jednom od najrevolucionarnijih tretmana današnjice – Dermapen tretmanu i microneedeling tretmanu

U SHE Beauty salonu u Splitu sada možete iskusiti ove najmodernije tretmane. Dermapen je naprava koja koristi sitne iglice za stvaranje mikro-kanala u koži, potičući prirodni proces obnove kože. Ovaj postupak, poznat kao microneedling, potiče proizvodnju kolagena i elastina, dvaju ključnih proteina koji su zaslužni za mladoliki izgled kože.

Jedan od najvećih prednosti Dermapen tretmana je njegova prilagodljivost. Bez obzira na tip vaše kože, ovaj tretman može se prilagoditi da odgovara na specifične potrebe vaše kože. Dermapen tretman može pomoći u rješavanju raznih problema s kožom, uključujući bore, ožiljke od akni, proširene pore, oštećenja od sunca i hiperpigmentaciju.

Također, ono što Dermapen i microneedeling čini posebnim je činjenica da su ovi tretmani manje invazivni od drugih postupaka za obnovu kože, poput laser resurfacinga. To znači da je vrijeme oporavka znatno kraće, a moguće nuspojave su minimalne.

Posjetite nas u SHE Beauty salonu u Splitu i dozvolite našim stručnjacima da preoblikuju vašu kožu. Bilo da se borite s oštećenjima od sunca, bora, ožiljaka ili samo želite poboljšati opću teksturu i ton kože, Dermapen i microneedeling mogu vam pružiti rezultate koje tražite. Dođite i otkrijte zašto je ovaj tretman postao omiljen među ljepotama diljem svijeta.

Povezani članci

Related

Sous vide kuhanje – Izvrsnost u vašoj kuhinji

Sous vide – Korak po korak do savršenih jela Sous vide, što na francuskom znači “u vakuumu”, predstavlja revolucionarnu tehniku kuhanja koja omogućuje postizanje savršeno pripremljenih jela svaki put. Ova metoda kuhanja na niskoj temperaturi unutar vakuumiranih...

read more